Post by abofipconwei on Feb 10, 2022 3:19:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים את הזהב ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
זה עובד כמו שצריך לפני העדכון..אבל כשאני מעדכן אותו ולוחץ על כפתור הפתיחה.הוא מציג דף צהוב ריק ומכלום מראה..אני גם הפעל מחדש את הטלפון שלי אבל לא פועל.. בבקשה אל תשמור את הרמות שלי 😑 אם אני שוב התקן את זה כל הרמות שלי נעלם .. תן לי כל הצעה אם הסרתי את זה אז זה משחזר את כל הרמות אתה מתחיל מההתחלה?
Crazy Chef: Food Truck Game Arkadspel ujuv
מאוד אוהב את המשחק הזה אבל נותן רק 3 כוכבים כי כבר חודשים שאני מנסה להעביר את המשחק הזה דרך פייסבוק לטלפון החדש שלי רק כדי לקבל הודעת שגיאה שאי אפשר לעשות את זה אבל אתה עובד על הנושא?? השקעתי יותר מדי זמן ואנרגיה במשחק הזה כדי לאבד את הסטטוס הנוכחי שלי. אז עכשיו אני צריך להמשיך לשחק במשחק הזה בטלפון הישן שלי. מתי אתה מתכוון לתקן את הבעיה הזו
התחיל ממש כיף אבל ככל שמתקדמים הם מבקשים יותר כסף. כל מכשול דורש כסף. זה לא רק משחק שאתה יכול לשחק ולהתקדם לפי המיומנות שלך. בכל פינה דרוש כוח אפ ונדרש כסף כדי לקבל את העלאות הכוח. ואז כשמגיעים מספיק רחוק הם מוסיפים "בנק חזירון" שמתמלא ביהלומים ואיך פותחים את קופת החזירון הזה?...... כסף! אתה צריך לשלם כדי לקבל את היהלומים שלך שבהם זכית. משחק רעב לכסף אז ביטלתי את ההתקנה. "משחקי שמחה מזדמנים"... מה שלא יהיה
משחק נהדר אבל זה קשה וזה נהדר אם היה לך יותר זמן. לעשות 5 ניסיונות בכל מה שקשור לאנרגיה ולהמתין 30 דקות לאנרגיה אחת כדי לשחק מקשה על המשחק להישאר מעוניין. האדרנלין שלי יחליט לעבור את הקשים אבל אובדן האנרגיה שבו יש לך אפשרות לשלם בכל פעם מבאס. הפרסומות משלמות גם עבור המשחק הזה. הדבר היחיד שלי שהייתי רוצה עם העונש הזה לבנות אנרגיה קצרה אם נחייב אותנו על הכל.
כרגע במסעדה האחרונה (איטליה) אבל הרמה החדשה בקרוב לוקחת לנצח לחכות לעדכון. אני כל כך נהנה מהמשחק הזה שהייתי נותן 5 כוכבים מלאים (אפילו 6 אם בכלל) אבל אם זה ימשיך לא אכפת לי להסיר את ההתקנה של המשחק הזה כי אני גם לא יכול לשחק את המשחק בטלפון שלי (בזבוז כזה של אחסון בטלפון). אני לא שונא למעשה אני מעריץ עם סבלנות מוגבלת ❤️
יש לו הרבה בעיות עם טעינת המשחק. זה לוקח יותר מדי זמן להתחיל. אני מתאכזב ואנחנו צריכים לחכות תקופה ארוכה לרמות נוספות
משחק מספיק טוב אבל כל כך מפגר וקפא כשמנסים להגיש מהר. זה לא החיבור לאינטרנט שלי כי יש לו את כל הסורגים. כמו כן, כמה פעמים זה זרק אותי מהאפליקציה ונאלץ לחזור אליה. לוקח זמן לטעון את המשחק אבל מה שכן הצלחתי לשחק היה מעניין ומהנה.
אני אוהב את המשחק הזה. גרפיקה נהדרת והברז להגשה מדהים. עם זאת, הכסף שאתה מרוויח מאמריקה לא מועבר לעולמות האחרים. הדבר השני הוא שהלקוחות הולכים לאט מכדי שיהיה להם מספיק זמן לשרת אותם. אם הלקוחות יכולים להאיץ מעט וניתן להעביר את הכסף, זה יהיה משחק נהדר.
ממש אהבתי את המשחק. אבל אז אחרי שעדכנתי אותו, לא יכולתי לפתוח יותר את יפן. אני כבר ברמה 30. זה תקוע ב-10℅ אפילו שיש לי חיבור לאינטרנט. ואני באמת מתעצבן. עבדתי קשה כדי להגיע כל כך רחוק אבל תראה מה קורה. תקן את זה בבקשה!
Crazy Chef: Food Truck Game Arkády lnws
לא מאוד אפשרי לשחק אפילו עם תשלום. בהתחלה זה היה די קל כמובן אבל אני עדיין באותו מיקום וזה לא היה ממש ריאלי, הזמן היה מהיר להפליא, שילמתי כדי לקבל בוסט ויהלומים ולמרות זאת אני נאבק מאוד. שיחקתי בעבר משחקים די קשים בקצב מהיר אבל זה מגוחך. לא ישחק שוב שלא לדבר על לבזבז על זה כסף.
זה היה כיף עד יפן. הם שינו את המטבע, אז ה-30 אלף דולר שחסכתי מהעולם הראשון היו חסרי תועלת לחלוטין. ברור שהם שינו גם את משחק המשחק, אם הרמה הייתה להגיש כמות מסוימת של מנות, הייתי מגיש את כולם בהזמנה אישית, אבל הזוג האחרון היה נכנס כל כך לאט, פשוטו כמשמעו לא הצלחת לנצח, אז זה יאלץ אותך השתמש ביהלומים! בנוסף זה הפסיק לתת לך כמה שיותר כסף ברגע שעברת רמה, אז תצטרך לשחק אפילו יותר! זה מאלץ אותך להוציא כסף אמיתי, הסרתי את זה!!!
אחד ממשחקי הבישול היותר טובים, נהרס לחלוטין על ידי פרסומות. הם פולשניים ואיומים וכמעט קבועים. יש מאה משחקי בישול לבחירה, למה שמישהו יסבול את זה. מפתחים אף פעם לא לומדים.
Crazy Chef: Food Truck Game Arkády lnws
אני נהנה ממשחקי הגשת אוכל המאפשרים לך להגיש פריטים שונים ושאתה באמת יכול לזכות בהם, מבלי לבזבז $$ בפועל בקניית כל התוספות. אפליקציית המשחק הזו הייתה אחת האהובות עליי. אתה לא צריך להוריד ללא הרף מסעדות אחרות. הם אוטומטיים. תודה!
משחק מגניב
המשחק מאוד ממכר אבל ניסיתי להוריד את המסעדה השלישית שצריך להוריד, היא פשוט תמשיך לחזור מההתחלה מאשר להמשיך בה. בבקשה תקן את הדברים האלה. אני ממש אוהב את המשחק הזה חחח. תודה
Crazy Chef: Food Truck Game Arkadspel ujuv
המשחק מהנה ומאתגר אבל אני על 81-1 משרת 7 לקוחות אבל יוצא רק 6 וכשאני מגיש את האוכל זה לא נחשב כמוגש. איבדתי חיים ומחזקים על הלוח הזה. אם יש משהו מרחבי שאני צריך לעשות בבקשה ספר לי כי אין שום הסבר ללוח החדש. בבקשה תעזרו, נמאס לי לאבד חיים ובסופו של דבר אשתעמם ואמחק את המשחק.
אוהב את המשחק הזה, אבל כמה רמות עולות כסף כדי לעבור אותן מכיוון שפשוט אי אפשר לעשות אותן בלי חיזוקים או תוספת זמן. בנוסף השנאה הכי גדולה שלי היא רמות המשולבות (הסיבה העיקרית שהפסקתי לשחק במשחק האחרון) רוב הרמות הגבוהות יותר בלתי אפשריות.
Crazy Chef: Food Truck Game არკადული por
נראה שהפרסומות והתגמולים לא עובדים בשבילי בכלל (Galaxy Note 20 מעודכן במלואו). בנוסף, המשחק הזה מודיע לך ש"לקוח ביקש אותך" (AKA חזור ושחק) עם רטט חזק וארוך מאוד. בדרך כלל לא בעיה, אלא שזה ממשיך לקרות לי בארבע בבוקר. לפעמים שתי התראות ב-5 דקות! זו הסרה קשה עבורי. לא אכפת לי כמה אהבתי את המשחק וכמה כיף זה היה... זה לא מקובל.
מותקן n שיחק. משחק נחמד n מכור מוקדם שיחק אבל כאשר אתה מתחיל Lvl יותר גבוה יותר זה נותן לך דרך קשה לעמוד בקצב להתחרות עם האתגרים בישול n serve. הייתי מציע משחק יוצר וצוות מפתחים, אנא המשך לעדכן את המשחק עם מוטיבציה טובה יותר על המשחקים באירועים חדשים שבועיים או חודשיים n הקלה על דרכים פשוטות להתעלות ללא לחץ n 4 בטוח ששחקנים יישארו n ימשיכו לשחק זה 4 בטוח. לא יכול לתת 5 כוכבים כאשר תחילת המשחק מרגיש משועמם ולחץ על lvl אז עזבתי. סרי.
אל תוציא כסף על האפליקציה הזו. ההזמנה עוברת, הכרטיס שלך מחויב, אבל אתה לא מקבל כלום. זו הייתה החוויה שלי. שילמתי מזומן עבור זמן משחק נוסף לבת שלי, קיבלתי קבלה ותו לא.
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arkade qvb
המשחק סופר מעולה אבל כשהגעתי לרמה 16 אני לא יכול להמשיך זה נותן לי את ההנחיה הזו של "אין חיבור לאינטרנט", "נסה שוב" למרות שאני מחובר כרגע ל-WiFi של 300mbps!!! מישהו יכול לתקן את זה? זה היה אמור להיות מרגש אבל אז הנה מגיע הטוויסט
כייף אבל לא נותן לי להמשיך ליעד הבא . נתקע לי ואני לא מצליח לעבור לסין אשמח אם לשחרר לי את התקיעה
זה היה בסדר, עד לרמה 67, כאשר קופת החזירים החדשה הופיעה. בכל פעם שסיימתי את השלב הזה, זה התחיל לקרוס ולא נראה ששום כפתור עובד. הייתי צריך לצאת מהמשחק, לנקות את המטמון של הטלפון שלי וחזרתי למשחק. אבל היי, הייתי צריך לעשות רמה 67 שוב. ואז זה התרסק שוב, ושוב, ושוב. הולך להסיר את זה. מְאַכזֵב
מְאוּכזָב. הגעתי לרמה 91 ומכל סיבה שהיא אני לא יכול להמשיך יותר כי הרמה לא מגיבה לי שנוגעת במסך. הקשתי על המאכלים וזה לא הגיב ואיבד חיים בגלל שהאוכל נשרף ואיבד לקוחות. הוצאתי יותר מעשרים דולר על המשחק הזה ועכשיו זה לא עובד ברמה 91.
זה משחק טוב .. אני משחק כבר חודש אחד אבל לאחר התחברות אליו בפייסבוק הוא פשוט מנתק ולא נתן לי יהלומים .. בבקשה תקן את זה בהקדם האפשרי.
אני תקוע ברמה שמתוזמנת כך שלא תוכל לעבור אותה מכיוון שאין לך מספיק לקוחות ואתה חייב להשתמש בג'מים שאין לי בגלל האפשרות שעולה בסוף הרמות הקשות יותר צפה בפרסומת או השתמש באבני חן ומכיוון שאתה באמצע המשחק אתה לוחץ בטעות על השתמש באבני חן. פַנטַסטִי. משחק מעולה עם גרפיקה נהדרת שנעשתה בכוונה כדי לגרום לך להיכשל אז אתה צריך להוציא כסף בלי שום אפשרות!!!!!
עברתי את כל הרמות במסעדה באיחוד האמירויות. אבל אי אפשר להוריד את המסעדה היפנית.... בכל פעם יש הודעה (חיבור רשת לא זמין) אחרי 59 אחוז... אני אנסה שוב ואז זה מתחיל להתחיל ואז נתקע.... מאז הלילה אני מנסה.. .. בבקשה עזרה. אני בחוץ בבקשה
אני משחק במשחק הזה כבר זמן מה ואני חייב לומר שאני מאוכזב מהמשחק הזה, ניצחתי לוחות והמשחק קופא ואני מאבד את ההתקדמות שלי. כמו היום הייתי עובר לוח מאוד קשה אבל בגלל שהפרסומות ננעלו וקפאו אני מאבד את כל ההתקדמות פלוס הטבת הכסף של dbl אבל עכשיו הלוח עדיין לא עבר גיימר לא שמח
זה משחק מהנה, עד שאתה תקוע באותן 5 רמות במשך 3 שעות, אפילו אחרי שימוש בתוספות והוצאת כסף.. שיחקתי בזה בעבר ומחקתי.. חשבתי שאולי הקינקים שלו פגומים, אבל זה מגוחך
אבני החן סופר מעצבנות, במיוחד בגלל שאתה מרוויח אותן ואז צריך כסף כדי לפתוח את קופת החזירים למרות שחיכית 12 שעות? BS. חוץ מזה משחק פנטסטי.
משחק מהנה אבל הוא מגיע לנקודה שבה אי אפשר לעבור רמות בלי לקנות חיזוקים וכו'. לצערי נאלצתי להסיר את ההתקנה. זה כאילו המשחק תוכנן בכוונה כדי לאלץ אותך לבצע רכישות ☹
שילמתי עבור חבילה עבור המשחק הזה ומה ששילמתי עבורו מעולם לא ניתן לי. יצרתי איתם קשר ואפילו שלחתי להם את הקבלה שלי והם מעולם לא נתנו לי את הפריטים שלי או החזירו לי את הכסף. מאוכזב מאוד מכיוון שרבות מהרמות שלהם אתה צריך לרכוש את הפריטים הנוספים כדי לעבור את זה. אני הולך להסיר את המשחק הזה. כל כך מאוכזב ☹️
קצב מהיר שומר על חדות המחשבה והגרפיקה מדהימה. הדמויות חיות n מפורטות n משעשעות... והרמות נעות מהר. נהדר עבור תיאום ידיים בעיניים אני חושב. באמת מחדד כמה מיומנויות מוטוריות. אני ממליץ על המשחק הזה לכל אחד בכל גיל...משאיר אותך לרוץ...מפתחים באמת העלו את הרף על זה ❤️
נהניתי מהמשחק אבל יש הרבה פרסומות וזה הוריד לי את ההנאה. מסיר התקנה
חידוש של אותו מכונאי משחק בישול ישן. אבל לא רק זה, הגרפיקה נראית בדיוק אותו הדבר כמו 6 משחקי בישול נוספים בחנות המשחקים (הום מאסטר, בישול מאסטר וכו'). אפילו לא סיפור מעניין שיחזיק אותך מכור. בלה.
שיחקתי עד רמה 15 וזה לא נטען יותר כשאני פותח את המשחק! זה נטען ל-10.0% וזהו! נא לא להוריד!
חמוד
אני מאוד נהנית מהמשחק הזה אבל אתם צריכים לחלק פרסים קלים יותר,