Post by abofipconwei on Feb 10, 2022 3:44:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobrá hra, pre mňa príliš pomalý postup a lepšie zbrane sa odomykajú na príliš vysokých úrovniach. "Súprava" misie sa tiež odomkne príliš neskoro. Inak, príliš opakované, IT by chcelo nejaké špeciálne úrovne.
Milujem hru, ale na hranie musím použiť svoje údaje a myslel som si, že je to offline hra ako iná hra Zombie Gunship, ale žijem v oblasti, kde nemôžem získať signál a nemôžem hrať, urobte si režim offline, takže Môžem hrať bez vyskakovacieho okna s výzvou, aby ste sa znova pripojili k sieti Wi-Fi. Hodnotím 10 hviezdičkami, ak by to malo ísť tak vysoko, ale musím ohodnotiť 5 hviezdičkami, ak ste vytvorili režim offline pre ľudí, ako som ja.
Nedá sa prejsť cez tutoriál. Hovorí mi, že mám posunúť posúvač, aby som pridal časti, strávil som polovicu svojej životnosti batérie pokusom dostať sa cez toto hlúpe menu a hra mi nedovolí hrať, pokiaľ si nevylepším gatlingovu zbraň. Posúvam teda posúvač, nič sa nedeje. Vylepšenia sú príliš komplikované, chcem len odpáliť nejakých týpkov a spôsobiť krviprelievanie, len si vylepšujte zbrane, ako postupujem. Vzdávam sa prechodu na inú hru
Skvelá hra, ale slabá správa vývojárov. Táto hra je vysoko návyková a zábavná. Jednoduché ovládanie, skvelá grafika a dobrý postup bez platenia. Jediným problémom je, že viac ako rok nebola žiadna aktualizácia a viac ako 6 mesiacov žiadna špeciálna živá udalosť. Keď som si ju stiahol, myslel som si, že táto hra bude mať veľa aktívnych hráčov, ale mám pocit, akoby zombíci zabili všetkých okrem mňa.
Hra je dobrá, len potrebujem nové misie... už vás nebaví hrať tie isté úrovne a nikde sa nedostanete a nastavenia sú úplne mimo... na vylepšenie musíte byť na úrovni boha, čo je takmer nemožné.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Laga hyva
Rýchlo sa dostávate o úroveň vyššie a získate bezplatnú hru, čo je pekné. Hra obsahuje väčšinu zbraňových príloh pre ac130. Iste, niektoré úrovne môžu byť ťažké, najmä v „tvrdom režime“, ale vylepšovanie zostáva dosť konzistentné a akonáhle máte nejaké vzácne/epické zbrane, môžete sa ľahko vrátiť ku všetkým predtým dokončeným úrovniam a brúsiť ich denne a nebude sa to opakovať. pretože toľko zbraní a tento bojový vrtuľník je zničujúci. Urobím 5 hviezdičiek, ak dáte možnosť odstrániť tyčinky zdravia. Prosím zvážiť. Vďaka
Hra sa mi páčila natoľko, že som sa rozhodol podporiť vývojárov nákupom v aplikácii. Bola tam reklama, ktorá navrhovala, aby som dostal 3-hviezdičkový zelený automatický kanón a nejaké doplnky, ak si ho kúpim do pár dní. Kúpil som si tento balík a auto delo, ktoré som dostal, bol 3-hviezdičkový odpad, nie veľkosť, o ktorej som si myslel, že bude. Neexistuje ani náznak rozdielu v 1 a 3 hviezdnej výzbroji. Vyzerajú rovnako a menia sa len zriedkavo.
Neviem ale hra je fajn ale nie je celá
Pokrok si vyžaduje prácu. Čakacie doby na debny, najmä na skorú hru, sú príliš dlhé. Odstráňte debny, úplne zmeňte systém postupu a bola by to hra, za ktorú by som s radosťou zaplatil.
hra má potenciál. 3 zbrane na AC 10 nestačia. zbrane nie sú také skvelé ani po aktualizácii. Práve som videl, že došlo k aktualizácii, v ktorej som dúfal, že pridá lepšie funkcie, ale mýlil som sa. určite potrebujete viac slotov na zbrane. tiež dostávame debny na korisť. Jediným problémom je tgeres onky 4 sloty Hral som celú hru takmer s rovnakou korisťou bixes 4 sloty plne nabité. po každej misii nám chýba 60% opravy koristi, pretože teraz je to dosť veľa. takmer zbytočná funkcia.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Laga hyva
ok
Celkovo je to dobré, ale sú tu misie, ktoré vás nenechajú vyhrať. Jedným z nich je „presný úder“, v „sivom údolí“, v obtiažnom... Bez ohľadu na to, kde začnem, alebo ak na budovu neútočia žiadni zombíci, vojaci povedia „vykradli budovu, polož nálož“, pričom lišta postupu koristi je len poloprázdna a budova nemá žiadne poškodenie útokom. Cítim sa skutočne frustrovaný, pretože túto misiu môžem ľahko prekonať.
Nie je to zlý žrút času, aj keď sa občas trochu opakuje. Hlavným ťahúňom je honba za novými/lepšími zbraňami. Neobťažoval by som sa míňať skutočné peniaze na prepravky, pretože nikdy nedodajú to, čo inzerujú. Jedna veľká sťažnosť je, že posledný patch zmenil ikony hviezd zbraní a IMO je oveľa ťažšie zistiť, čo je čo. Kiežby tú zmenu vrátili späť. Celkovo vzaté, aj keď dostatočne zábavná hra.
Táto hra je NEPRÁVNE vyvážená. Bol som zaseknutý na úrovni 14 na 6 mesiacov a nie je to prvýkrát. Hra je vyvážená VÝHRADNE pre zisk tvorcov a obchodu Google Play! Už nebudem sťahovať!
Sotva som sa začal dostávať do hry a musel som presúvať veže atď...na mojej základni, ale hra stále upozorňuje, že „budova stojí v ceste“, nešpecifikuje, ktorá budova a bez ohľadu na to, ktorú presúvam alebo kam. presuňte ich výzva je rovnaká. Nemohol som to len tak preskočiť, takže som tam zostal...vymazal som aplikáciu cez toto...nie je k dispozícii ani „pomoc“
Táto hra ma baví a je to druhá, akú som kedy hral. Výber wepon je veľmi dobrý, ale bola by pekná možnosť porovnania. Maximálne 3 zbrane nie sú pre Big Spooky presné, pretože majú tiež 150 mm kanóny a podobné palebné systémy ako skutočný tank. 8 zbraní naraz je to, čo používajú s kazetovými bombami. Existuje veľa režimu pre viacerých hráčov v skupine Togo, pretože tím by bol skvelý. Grafika nie je zlá, ale postavy sa zasekli v rohoch. Veže strieľajú na vojakov z nejakého dôvodu, PREČO?
Je to výborná hra ale bolo by to lepšie keby tam prydaly aic slotov na lietadlo a zbraň lebo mam kopu zbraň qle nemam ich kam dať. Ale super.
Skvelá hra na nudu
Páči sa mi čiernobiele zobrazenie misie, ale limity na upgradovanie vecí sú frustrujúce a pripadá mi to až príliš ako hra s platbou za postup, čo sa mi nepáči. Tiež nemôžem nájsť, ako dostať kanón na môj bojový čln okrem gatlingu, takže je tam aj to. Táto hra má potenciál.
dosiahnete náhornú plošinu, ktorej prechod trvá dlho, pretože nie je dostatok scenárov na zbieranie odmien na zvyšovanie úrovne zbraní. Máte na výber, či zaplatíte peniaze za zvýšenie úrovne alebo si prehráte staršie scenáre. Po chvíli to začne nudiť.
super hra 🇸🇰😉
Táto hra je celkom úžasná, postup je pomalý, ale určite je to neuveriteľný čas.
Zábavná a skvelá grafika, ale mierenie je príliš roztiahnuté, zbrane sa príliš rýchlo prehrievajú a príliš dlho im trvá, kým vychladnú.
Úprimne povedané, trochu nudné... toľko debien plných toho istého znova a znova... trvá príliš dlho získať nové zbrane, aby to pre mňa zostalo zaujímavé
Je to celkom dobrá a presná hra. Jediným problémom je, ako dlho trvá odomknutie iných automatických kanónov a podobne, ale je naozaj ťažké získať XP, ale inak okrem tohto problému je to veľmi dobrá hra
Vážne návyková a príjemná polovica času. Nemyslím si, že moja najsilnejšia zbraň má úroveň 26 a nedokáže nič zabiť. Zbrane sa extrémne rýchlo prehrievajú a cooldown je navždy dlhý. Zdá sa, že vylepšenia vôbec nezvyšujú poškodenie, takže je to veľmi dômyselné množstvo času...
Smiešne ťažké a zbrane nie sú presne zobrazené. Hra je navrhnutá tak, aby vás prinútila platiť!
Hra bola veľmi zábavná od chvíle, keď som ju hral. Základy som sa naučil veľmi rýchlo. Vzhľad plus ponorenie do stúpania a odstreľovania na zombie bolo veľmi uspokojivé. Hráčom to prinieslo pozornosť, že fúzovanie je možné, ale nie je uvedené žiadne priame vysvetlenie ako v hre. Časovače nútia hráčov prísť o potenciálne odmeny z príbehových misií, ale máte možnosť zaplatiť zdrojmi v hre. Aj vývojári musia zarábať . Celkovo solídna hra.
"Áno, táto hra"!, "Zombie Gunship Survival"! Je veľmi cool! Dokážem používať RPG 🔫 z lietadla, je to veľkolepá a zaujímavá hra. Strieľajte zombíkov z RPG 🔫 pod zemou. Jeho veľmi jednoduché použitie, zbraň a pohyb rýchlo! a bezpečne počas hry! Dodržiavaním pravidiel získate v hre viac vylepšení a úspechov! Len dodržujte pravidlá! A prechádzate s vyznamenaním.
Zábavné využitie času. Beží slušne na staršom telefóne a veľa zbraní na odomknutie. Jediný problém je, že časť cieľov je pre mňa rozbitá. Jeden cieľ hovorí, že vylepšite hangár na úroveň 3, ale môj hangár je na úrovni 6, ale cieľ stále nie som ja
Paráda. Treba zachovať.
Príliš dlho na aktualizáciu. Snažím sa, aby ste si kúpili všetko. Hru som si užil, ale prestal som, keď som si uvedomil, že vývojári sa z vás neustále snažia dostať peniaze. Nestojí to za to.
Ako vo väčšine hier, prvé úrovne prichádzajú rýchlo a jednoducho. Čím ďalej sa dostanete, tým viac to bude otrasné. Je to zábavná strieľačka a má inú perspektívu ako čokoľvek iné. Dostať sa k lepším zbraniam si takmer VYŽADUJE míňanie skutočných peňazí. Myslím, že vývojári by si chceli zarobiť na živobytie, ale nedostatok zbraní vyššej úrovne ma núti hľadať iné veci na hranie.
Super hra len viac vecí v baske 😎
Predtým som urobil recenziu, ktorá mala 4 hviezdičky, pretože niektoré vzducholode (napríklad automatické delá) vyzerali a zneli rovnako. Napriek tomu, že sa mi hra páči, znížil som svoju recenziu o 1 hviezdičku, ale táto „výzva 24 v 1“ zo 4. júla je mimoriadne náročná. Aby som získal najvyššiu cenu 2 debny, musím zabiť ako 4 000 pekelných psov pomocou XY a Z na medzištátnej ceste, napríklad 2 000 šamblerov s X vojenskou zbraňou. To je najviac frustrujúce, haha. Nemôže chýbať ani jeden. Ani jeden.
Milujem túto hru, je úžasná, v podstate časť svojho voľného času trávim hraním, grafika, výbuch bomby a napalmu, výbuch budov, guľomety, rôzna palebná sila, ktorú ponúkate v hre, je neuveriteľná, iba 2 veci, vojaci sa pohybujú trochu pomalšie a keby bola hra farebná, Pane, táto hra bude medzi prvými 5 najlepšími aplikáciami na svete žiadny vtip, žiadna etapa nie je podobná, tým je to lepšie, odporúčam toto hra pre každého
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Azione lmbk
Dinosaur Rampage Akcija kvy
Hra je naozaj veľmi zábavná a nie je povinné míňať skutočné peniaze. Zrýchli to čas strávený hraním hry o trochu zábavnejšie? Áno, asi by to tak bolo, ale už dávno som sa rozhodol, že míňanie „skutočných“ peňazí na ktorúkoľvek z hier, ktoré hrám na svojom telefóne, je niečo, čo by sa nemalo stať a nestalo sa tak TERAZ, ak by som to mohol len demonštrovať s rovnakým odhodlaním v odvetví video pokru, aké mám v tomto, budem oveľa šťastnejším mužom. Je to zábavná hra.
Celkom zábavná hra na hranie. Keď budete mať vzácne zbrane, dostanete sa do bodu, kedy budete musieť na pár dní prestať hrať, pretože to bude nudné SPÄŤ stále dookola tými istými misiami – dôvodom je, že vaše zbrane určite neporazia určité misie bez ohľadu na to, čo . Takže občas hrám, aby som si vytvoril existujúce zbrane. Jediná zlá vec, ktorú som zažil. Kúpil som si debny, aby som získal špeciálne zbrane, a teraz som sa zasekol na konci - ale nemôžem poraziť ťažké úrovne - takže musím ísť späť, aby som ich postavil
skvelá hra, ale nemôžete dostať svoje zbrane dostatočne vysoko na dokončenie. žiadne ďalšie úrovne na hranie, aby ste získali požadovanú hodnosť alebo výhry na vybudovanie.
Táto hra je dosť návyková. Veľa akcie, ale upgrady zbraní sú dosť drahé. Musíte si dávať pozor na to, ktoré zbrane zošrotujete, inak ich neskôr nebudete musieť roztaviť. 80 percent zbraní, ktoré získate, sú tie s jednou hviezdičkou. Na začiatku miniete veľa zdrojov na modernizáciu bežných a potom ich zošrotujete, aby ste získali lepšie zbrane. Bolo by skvelé mať radar zo starej hry ZG. Chcel by som vidieť ďalší slot na zbrane v lietadle.
Milujem to! A možno urobte aktualizáciu, v ktorej môžete svoje lietadlo vylepšiť o nejaké vylepšenie. neviem čo! A tiež tam, kde môžete robiť bitky vo farbe! (ak chcete.) Inak je hra úžasná! pokračuj v tejto úžasnej vynikajúcej práci!🤣😁
Zábavná hra, ale keď dosiahnete určitú úroveň, nie je možné ju upgradovať. Hra chce, aby ste si kúpili upgrade. To je jediná nevýhoda tejto hry. Má veľký potenciál stať sa veľkým hitom. Dokonca som na to minul nejaké peniaze. Páči sa mi hra, ale odmietam kupovať ďalšie len kvôli upgradu. Hrám to už asi 2 mesiace, aby som vám dal predstavu o tom, čo môžete očakávať. Vždy vám povie, aby ste inovovali a kúpili. Už nebudem míňať na túto hru. Minul som na to najmenej 50 dolárov. Čas odrezať
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Azione lmbk
Je to naozaj dobrá hra, podľa mojich skúseností na nej nie je nič zlé a je zábavné ju hrať, ak nemáte čo robiť, ale celkovo naozaj zábavná a dobrá hra
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Hərəkət hwj
Veľmi fascinujúca hra, len hra potrebuje nejaké vylepšenia, ako sú pozemné jednotky a chladiaci systém, je frustrujúce, keď jednotky kráčajú pomaly, ako by si mysleli, že bojový vrtuľník ich ochráni pred všetkým, bojový vrtuľník má tiež svoje problémy, viete. Pretože na hru míňam ako všetci ostatní a mala by byť prospešnejšia. Hra vyzerá zastaralo a nepáči sa mi, keď sa vývojársky tím snaží neustále aktualizovať hru o nové zbrane a predmety, ale celkovo skvelá práca.
Skvelá realistická hrateľnosť a zvuk. Jedinou nevýhodou je, že otvorenie prepraviek trvá tak dlho a získané zlato prichádza pomaly. Naozaj sa mi to páči, ale určite chcú, aby ste minuli $$$ na inovácie. Nie som typ, ktorý by vyhodil 10 dolárov za položku v hre!!