Post by dianestinoreat on Feb 11, 2022 20:37:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Relaxanta !
Fabulos😁😁..... dar jocul este plin de reclame
Dragut
O.K...
Tiledom - Matching Puzzle Game Kirakós játékok nbe
Joc este frumos dar este și ușor și greu în același timp.ÎNCERCAȚI ȘI VOI
Fără lăcomie pentru acest joc, mai multă duritate la nivelul următor, cu atât jocul mai distractiv, foarte interesant... iubește-l
Îmi place jocul, este distractiv pentru mine, dar sunt prea multe reclame
Hungry Shark Evolution Аркадни vtkr
Multe reclame Multe lucruri nu sunt bune pentru copii
nu prea ma intereseaza acest joc 😅😅😅😅😅😅
Îmi place acest joc . Acest joc este un exercițiu pentru creierul meu, te va face să te gândești pe ce piesă vei face clic în continuare pentru a termina jocul. Și îmi place culoarea de fundal și culoarea fiecărei plăci... nu mă doare ochii chiar și când l-am jucat ore întregi
Acesta este un joc grozav de potrivire. Este foarte unic, seturile de faianță sunt drăguțe. Și jocul este plăcut și captivant. Imi place. Ia acest joc. O să-ți placă și tu!
FOARTE BINE IMI PLACE CAND VREAU UN AJUTOR M-AI AJUTA. DAR UNEATEA SAU FOST ANUNȚURI CARE A FOST O PROBLEMĂ. DAR ESTE (OK) AȘA că vă rugăm să DESCARCĂ APLICAȚIA ȘI ÎNCERCĂ, ȘI EVALUAȚI ACEASTA APP. CA MINE
Iubește acest joc, dependent. Ține mintea ocupată, dar devine provocatoare cu cât nivelul este mai ridicat. Incearca-l
smelerie tata
Îmi place jocul, dar urăsc faptul că anunțul nu are nicio legătură cu jocul
Îmi place foarte mult acest joc. Joc foarte interesant iar grafica este grozava.
Mi-ar plăcea acest joc dacă reclamele stupide nu apar în mijlocul jocului! Daca va continua, il dezinstalez!!!0
Acest joc este bun, dar sugestiile nu sunt oferite în mod regulat.....video-ul durează atât de mult..... Prefer ca tu să nu-l instalezi😐😐....
Acesta este într-adevăr un joc grozav și acum am idei pentru a picta lucruri de desen... 🆒🆗
Am plătit pentru a elimina Adaugări, dar încă văd Adăugări !!!
Joc de acoperire a reclamelor! Joc acest joc de aproximativ o lună și îmi place, dar reclamele din ultimele două zile apar aleatoriu în mijlocul jocului și acoperă jocul. Când încerci să ieși din ele, se spune că vor încerca să nu le arate din nou și o lasă în mijlocul ecranului! A trebuit sa sterg jocul!!!
Este un joc bun, dar tastele indiciu, anulare și aleatoriu nu funcționează.. Remediați problema cât mai curând
Da
Tocmai am început acest joc, dar deja nu știu cum să cumpăr nimic cu monedele Și am jucat un alt joc la fel și am acumulat atât de multe monede încât nu m-au lăsat să cumpăr nimic. Și m-am săturat să fiu X pentru a plăti 4 monede monede atunci când acumulez monede O pare că odată ce îți dai seama cum să scapi de la cheltuirea banilor pentru a cumpăra ceva într-un joc, atunci ei vor să te închidă cu totul
Bucurându-te de joc, nivelurile devin mai provocatoare pe măsură ce mergi
După actualizarea recentă, jocul nu este bun. Și vă rog să eliminați poza porcului din joc... Versiunea mai veche era prea bună!
Frumos joc de a ucide timpul. Da dependență, deși ușor.
prea multe reclame, foarte enervant
Tiledom - Matching Puzzle Game Atjautības spēles ofe
Puzzle-urile încep să se repete la un moment dat. Nu este bine. Nu este o provocare.
De la ultima actualizare, Tiledom îngheață. Nu pot viziona o reclamă pentru a fuziona, a anula sau a schimba stiva și nu pot obține cele 3 recompense ale mele! VA ROG REPARATI!! Îmi place foarte mult acest joc. Dar până nu remediați această problemă, nu vă pot oferi mai multe stele. Am spus da, dar nu sunt sigur ce este.
Nu pot restabili achiziția mea anterioară, de asemenea, nu pot elimina sunetele? Ce sa întâmplat cu acest joc! Îmi plăcea asta, dar cred că actualizările nu îmi permit să-mi refac achiziția anterioară și să elimin sunetele
Tiledom - Matching Puzzle Game Łamigłówki ehbm
Nu știu de ce arată mereu videoclipurile. a suge!
Sters. Fara date personale cedate catre terte parti.👎
Nu este bine. Dacă atingeți imagini diferite, de asemenea, acestea dispar; ceea ce nu este corect. Il dezinstalez.
Folosesc aceste jocuri, îmi dau seama de stresul meu
Pe măsură ce depășiți nivelurile, devine provocator și interesant. Foarte simplu, dar distractiv. Atârnă destul de mult
Excelent!
😁👍
în reclamă a fost un alt joc, dar seamănă prea mult cu celelalte jocuri, este repetitiv
Imi place jocul asta. Văd o mulțime de recenzii mixte. Nu am avut o mulțime de reclame și există reclame scurte. Este foarte distractiv să joci și provocator în același timp😁
Acest joc este distractiv. Dar ceea ce mă dezamăgește este că, copilul meu joacă asta și reclamele din el sunt atât de neadecvate, există conținut pentru adulți acolo care mă deranjează cu adevărat. Acest lucru nu este corect atunci când acest joc este jucat în mare parte de copii. Vă rugăm să rezolvați această problemă.